E comod, solicită Livrare

 

Livrare prin Chișinău

Provoacă-ne: avem un timp rapid de livrare, începând cu 2 ore de la confirmarea comenzii. Costul livrării în Chișinău e gratuită.
 

Livrare prin toată Moldova

Și ce dacă vrei livrare chiar la tine în sat? Normal, livrăm în toată republica, în maxim 72 de ore. Pentru livrare vei plăti 100 de lei, Curierii noștri punctuali îți vor livra mereu marfa la timp.
 

 

Primești până la 2 ani de garanție

 

Garanția este valabilă doar dacă produsul a fost exploatat în condiții normale de utilizare.

  1. Nerespectarea condiţiilor de manipulare, transport, întreţinere și exploatare, prevăzute în manualul / ghidul de utilizare sau setul de instrucţiuni al produselor;
  2. În cazul intervenţiilor, reparaţiilor neautorizate, deteriorării / desigilării produsului, efectuate de persoane neautorizate de producător sau de compania Darwin;
  3. În cazul în care produsul prezintă deteriorări cauzate de accidente mecanice, lovituri, șocuri, pătrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare greșită/ neglijentă, schimbări ale stării aparatului, păstrarea în condiţii improprii, funcţionarea la diferenţe de temperatură, care cauzează fenomenul de condens intern, expunere excesivă la umezeală sau radiaţii, deteriorarea antenei sau a capacelor de protecţie;
  4. Semnătura cumpărătorului demonstrează faptul că i-au fost explicate condiţiile de utilizare a produsului.

Obligațiunile de garanție nu se extind:

  • La cabluri de conexiune, căști, microfoane, dispozitive „hands free”, cartele de memorie, capace, accesorii ca: huse, curele, șireturi pentru transportare.
  • La datele salvate, păstrate sau obţinute cu ajutorul produsului. Utilizatorul își asumă responsabilitatea de salvare la timp și protecţie a datelor personale importante.

Nu fac obiectul garanţiei următoarele situaţii:

  • Defectele mecanice, provocate în momentul plasării cartelelor SD/SIM în produs.
Pentru baterii, acumulatoare şi încărcătoare perioada de garanţie se pierde în cazurile următoare:
  • oricare din sigiliile de pe baterie sunt rupte sau prezintă urme evidente de intervenţie neavizată;
  • bateriile prezintă urme de umiditate.
În cazul efectuării unei reclamații în perioada de garanție, cumpărătorul are obligația de a prezenta produsul, factura fiscală sau bonul de plată eliberat la data cumpărării produsului și copia buletinului de identitate.

 

Cum achiți produsele?

Pentru început alegi gadgetul preferat și-l adaugi în coș. După, alegi metoda de plată care-ți convine: să achiți cu cardul, cash, la ridicare produsului, sau prin transfer, dacă ești persoană juridică.

Achitarea cash este valabilă doar pentru cei din Chișinău. 

Politica de confidențialitate

Ebag are grijă să respecte în totalitate dreptul utilizatorilor privind protecția datelor cu caracter personal furnizate, oferind o experiență online sigură, care nu va afecta în nici un fel viața ta.
Cu acest scop, ne asumăm direct responsabilitatea că informațiile obținute voluntar sau involuntar de la utilizatorii noștri, vor fi folosite doar în scopurile definite.

Vizitatorii ebag.md trebuie să cunoască faptul că datele lor personale vor fi înregistrate de noi la accesarea unei pagini Web:

Forma anonimizată a adresei IP a calculatorului solicitant

Data și ora accesării

Numele paginii respectiv a fișierului accesat

ID sesiune

Sistemul de operare folosit de utilizator

Nume, Prenume

Număr telefon

Adresa Livrare

Email și Adresa de domiciliu (în caz de credit)

 

Astfel, site-ul ebag.md colectează datele cu caracter personal, obținute cu acordul voluntar al utilizatorilor, având în vedere următoarele scopuri:

Confirmarea / expedierea / facturarea comenzilor efectuate către utilizatori;

Rezolvarea problemelor apărute, referitor a comenzile efectuate, contract, servicii sau produsele achiziționate;

Transmiterea periodică a newsletterelor sau a altor informații despre oferte, reduceri, bonusuri (în format electronic);

Scopuri statistice

Asigurarea accesului la anumite servicii;

Contactarea utilizatorilor, la cererea voluntară sau momente ce țin de relația cu clienții;